ΟΔΗΓΙΕΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

 

Μετά την οριστική κατανομή των μαθητών σε συγκεκριμένο ΓΕ.Λ. (12/7/2021) οι ενδιαφερόμενοι/-ες κηδεμόνες, θα πρέπει να επισκεφθούν την εφαρμογή

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

με τους κωδικούς τoυ taxis του κηδεμόνα και να ενημερωθούν για την κατανομή του μαθητή/τριας, ανοίγοντας την επιλογή: «αποτέλεσμα τοποθέτησης».

Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι άμεσοι κίνδυνοι από τη διάδοση του νέου κορωνοϊού COVID-19 οφείλουν να προβούν, μέχρι την έναρξη των μαθημάτων, στις παρακάτω ενέργειες:

Να αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο σχολείο μας, στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή να καταθέσουν αυτοπροσώπως, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το σχολείο (ραντεβού), τα παρακάτω έγγραφα πλήρως συμπληρωμένα:

1.        Αίτηση εγγραφής (επισυνάπτεται).

2.        Το «αποτέλεσμα τοποθέτησης» που υπάρχει στην εφαρμογή των εγγραφών, μετά την κατανομή των μαθητών στο σχολείο.

3.        Την Υπεύθυνη Δήλωση, (επισυνάπτεται), την οποία θα δημιουργήσετε μέσω της ιστοσελίδας του https://www.gov.gr,

4.        Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του/της μαθητή/τριας.

5.        Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή -ΑΔΥΜ- (μόνο για την Α΄ Λυκείου (επισυνάπτεται).

 

ΣΗΜ:   Όλες οι παραπάνω ενέργειες πρέπει οπωσδήποτε να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την έναρξη των μαθημάτων του σχ. έτους 2021 - 2022.

 

ΓΕΛ ΚΑΝΗΘΟΥ

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Καιρός

Αριθμός Επισκέψεων

00176026